Uspeh peticije

Poštovane komšije, potpisnici peticije, dragi sugrađani i poštovani predstavnci medija

Imamo posebno zadovoljstvo da vas izvestimo da je današnji sastanak u Sekretarijatu za saobraćaj protekao u izuzetnoj atmosferi i da smo pri podnošenju naše peticije i potpisa građana, naišli na visok stepen razumevanja kod predstavnika Gradske vlasti. Naša zabrinutost za bezbednost u Mišarskoj ulici, pokazalo se, naišla je na odobravanje kod svih prisutnih na sastanku. Mišljenja smo da je postignut dogovor izmedju potpisnika peticije i gradskih vlasti na interes svih koji će ubuduće koristiti Mišarsku ulicu.
Suština dogovora je da je Mišarska dobila odvojene pešačke staze sa obe strane ulice i da će saobračaj u našoj ulici biti omogućen SAMO stanarima ulice! Ovim će se koncept Mišarske kao zone smanjene brzine, kroz istovremeno smanjenje saobraćaja i omogućavanjem sasvim sigurnih prolaza za pešake, nadamo se dokazati kao uspešan i siguran početak nove koncepcije saobraćaja za mnoge beogradske ulice.
U prilogu vam dostavljamo na uvid i e-mail koji nam je poslao Dr.Dragan Vuković, pomoćnik sekretara za saobraćaj i koji potvrdjuje sve gore navedene tvrdnje.
Zahvaljujemo svima koji su pomogli da do ovog dogovora dodje!

U prilogu vam dostavljamo na uvid i e-mail koji nam je poslao Dr. Dragan Vuković, pomoćnik sekretara za saobraćaj i koji potvrđuje sve gore navedene tvrdnje kao i danas izmenjene planove rekonstrukcije ulice.
Zahvaljujemo svima koji su pomogli da do ovog dogovora dodje!

E-mail koji smo primili od pomoćnika gradskog sekretara za saobraćaj

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.